Köp JOTA/JOTI-märken på scoutshop.se

Den 20-22 oktober är det dags för årets JOTA/JOTI, Jamboree On The Air/ Jamboree On The Internet.

Se till att beställa årets JOTA/JOTI-märken från scouthop.se nu så att ni hinner få dem i tid. Här kan du beställa årets JOTA/JOTI-märke >>

Jamboree on the Internet (JOTI) och Jamboree on the Air (JOTA) är ett internationellt arrangemang som anordnas den tredje helgen i oktober varje år och låter dig möta scouter från hela världen utan att du behöver röra dig en millimeter utanför scoutstugan.

Vill du veta mer om JOTA/JOTI, vad det är och hur du anmäler dig, klicka här >>

Tips för att komma igång:

Om din kår vill köra JOTA-JOTI:

1. Anmäl er.
  2. Om du är öppna för att andra scouter kan delta hos er kår, lägg gärna till aktiviteten på ”tipsa om arrangemang”.
  3. Planera hur ni ska utföra eratJOTA – JOTI.
  4. Tänk vilka kringaktiviteter ni ska erbjuda.
  5. Kör!
  6. Skicka in en rapport.

Om din kår inte kör någon JOTA-JOTI aktiviteter, men du vill gärna delta:

Kolla på Scoutservice.se för att se om någon annan har anmält en JOTA-JOTI aktivitet i din närhet som du kan hänga med på. Om det inte finns någonting i din närhet, hör av dig till jota-joti@scouterna.se och de svenska koordinatörerna kan berätta om de vet om någon aktivitet nära dig.

jj2017badge