Nu är ”scouttåget” på gång!

Planerna med ett scouttåg tuffar på och planeringen går som på räls!

Det är nu klart att Bergslagernas järnvägssällskap kan köra ett scouttåg från Stockholm direkt till Kristianstad.

Det är idag 950 st som är intresserade av en gemensam resa med scouttåget till Jamboreen. Vårt tåg rymmer 1000 personer och biljettkostnaden kommer att ligga på ca 530-540 kr ToR (beroende på om vi fyller alla platser etc).

Alla som har lämnat en intresseanmälan till scouttågen måste nu bekräfta att intresset fortfarande finns kvar!

Vill du åka med Scouttåget till Jamboree17 i Kristianstad ska du höra av dig till:
Tomas Kyletoft, Bollstanäs scoutkår,
tomas.kyletoft@bollstanasscoutkar.se
scouttag
Det här inlägget postades i Okategoriserade av AnnaNordin. Bokmärk permalänken.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *