Eskader Challenge 2018

Till dig som är äventyrs-scout i Roslagens scoutdistrikt

Detta är ett exklusivt arrangemang för dig som ät äventyrarscout sommaren 2018

I samband med distriktslägret på Åland 2016 skapades en arrangemangsgrupp för ett riktigt scoutäventyr, The Danish Challenge, nu har gruppen skapat en ny Challenge:

Eskader Challenge!

Det här är ett arrangemang som erbjuder dig internationella utvecklande scoutupplevelser som stärker dig som person.

När:
xx 2018.

Vem:
Scouter födda 2001-2003 från Roslagens scoutdistrikt

Var:
I Regstrup, ca en timmes restid från Köpenhamn i Danmark.

Resa:

Program:
Tillsammans med de danska scouterna har vi utarbetat ett äventyrligt program som är både utmanande och upplevelserikt. Under det första dygnet kommer vi att vistas och slå läger i den danska naturen.

Då detta arrangemang även är ett socialt arrangemang med betoning på kamratskap kommer helgen att avrundas med en trevlig tillställning.

När alla anmälningar är inne kommer vi att bjuda in alla deltagande till en förträff.

Kostnad och anmälan:

I samband med anmälan så ska deltagaravgiften på 1650 kr per person, betalas in på Roslagens scoutdistrikts pg-konto 21 59 49-9. Vi vill ha din anmälan senast 30:e januari.

Antal platser:
Vi kommer endast att erbjuda 20 platser till detta arrangemang. Platserna fördelas enligt först till kvarn principen.

Frågor?

Maila: dkchallenge@scoutkansliet.se