The Baltic Sea Challenge

SFA-Eskader 2

Baltic Sea Challenge – ett äventyr till land och till sjöss!

Detta är en exklusiv inbjudan till dig som är
2:a och 3:e års äventyrarscout samt första års utmanare
i Roslagens scoutdistrikt samt Nacka Sjö.

I början av juni så kommer uppföljaren till förra årets coolaste distriktets arrangemang The Danish Challenge nämligen: The Baltic Sea Challenge.

Denna gång kommer vi att ha äventyr till lands och till sjöss i Åbolands skärgård tillsammans med Finlandssvenska scouterna. Programmet innehåller segling men kan även innebära längre distanser vandring och cykling. Vi vill med detta arrangemang erbjuda internationella utvecklande scoutupplevelser som stärker dig som person genom att utmana dig såväl fysiskt som psykiskt.

Ta chansen att kom med på årets coolaste arrangemang!

När:
8-11 juni 2018. Samling på Arlanda terminal 5, fredagen kl 12:30 och återkomst Silja-terminalen i Värtahamnen kl 06:10 på måndag morgon.

Vem:
Scouter födda 2002-2004 från Roslagens scoutdistrikt, Nacka sjöscoutkår, samt Finlands Svenska scouter. Det krävs inga förkunskaper i segling för att delta.

Var:
I Åbolands Skärgård, utanför Åbo.

Program:

Vi kommer att tillsammans med de finska scouterna att utarbeta ett äventyrligt program som är både utmanande och upplevelserikt. Det kommer att bli segling i den Åboländska skärgården. Då detta arrangemang även är ett socialt arrangemang med betoning på kamratskap kommer helgen att avrundas med en trevlig tillställning.

När alla anmälningar är inne kommer vi att bjuda in alla deltagande till en förträff.

Resor:
Vi kommer att resa med flyg från Arlanda den 8 juni 14:25 till Åbo. Samling 12:30 på Arlanda terminal 5. Vi kommer att åka finlandsfärja tillbaka och anlända till Värtahamnen 06:10 måndagen den 11:e juni

Kostnad och anmälan:
Anmälan till hajken öppnar måndagen den 16:e april, kl. 20:00 och görs individuellt här >>

OBS! FÖRST TILL KVARN. I samband med anmälan ska deltagaravgiften på 1695 kr per person, betalas in på Roslagens scoutdistrikts pg-konto: 215949-9 Roslagens Scoutdistrikt. Deltagaravgiften inkluderar alla resor, måltider (förutom på söndag kväll på båten efter att själva hajken är avslutad), program, boende och 1 st. lägermärke.

Vi vill ha din anmälan senast 27:e april.

Antal platser:
Vi kommer att erbjuda endast 25 platser till detta arrangemang. Platserna fördelas enligt först till kvarn principen.

————————————-

Alla antagna deltagare ses på en obligatorisk förträff. Detta för att kunna lära känna de andra deltagarna och ledarteamet. Förträffen kommer innehålla samarbetsövningar, information och fika. Föräldrar inbjuds att delta den sista timmen av träffen.

När: söndagen d 20/5, kl 12 – 16 (föräldrainfo kl 15-16).

Var: Platsen är SPIRAskolan, Eskadervägen 10, Näsbypark centrum.

Frågor?

Maila: bc@scoutkansliet.se

Vi ses i Finland i juni!