Snåriga skäggen

Stockholmstraktens roligaste tävling
för utmanare, rover & ledare!

Snåriga Skäggen 2017
-söndagen den 5:e februari

Grattis Gränslösa scoutkår,

som med poäng bidrag ifrån Årsta, vann att arrangera tävlingen 2018!

Smörpriset gick till patrull Valfritt (Årsta)

Skäggpriset gick till patrull Loppan (Årsta)

Galadriel, vinnare av snåriga skäggen och Skäggpriset 2016

snåriga skäggen
Arrangörer 2017

Välkomna till årets hittills roligaste scout tävling!
Snåriga Skäggen 2017!

När: söndag 5 februari  2017

Startid: 09.38-09.57

Sluttid: Prisutdelning påbörjas 14.44

Var:  Vällingby centrum, Solursparken

Pris: 271:- + en påse Bridgeblandning / per lag.
Betala anmälningsavgiften till Vällingby scoutkårs postgirokonto:  50 34 92-1 senast onsdagen den 1 februari. Märk betalningen ”Snåriga Skäggen – lagnamn”. Alternativt betala med Swish i anslutning till starten på tävlingsdagen. (Bridgeblandningen levereras på valfritt sätt.)

Anmälan:  snarigaskaggen2017@gmail.com senast söndagen den 22 januari. Mejlet märkes ”Snåriga skäggen – lagnamn” i ämnesraden.

Anmälan ska innehålla: lagnamn, antal deltagare i laget, lagledare med namn och telefonnummer samt kår. Kompletterande information utsändes till anmälda lag måndagen den 23 januari.

Tema: Alice i Underlandet

Arrangör: Galadriel från Vällingby scoutkår

Fortlöpande information och inspiration:

Tävlingen

Snåriga skäggen är arrangemanget som driver med tävlande och tävlingshets för att inte tala om oss själva. Man deltar lagvis. Lämplig lagstorlek är 3 – 8 scouter. Varje år är det ett tema och som lag förväntas man leva med i temat, bland annat genom att skaffa sig ett riktigt bra (lös)skägg. (Skäggpriset går till det lag som haft bästa skägget.)

1:a priset går till de som på något sätt vunnit enligt årets tävlingsregler. 1:a pristagaren får inte bara äran utan får också arrangera nästkommande års snåriga skäggen.

Vissa år finns det förut skäggpriset, även ett smörpris som går till de som på bästa sätt eller mesta sätt ansträngt sig för att muta till sig segern.