Scouternas Natt & kruthornet

Välkommen på Scouternas Natt & kruthornet
23-24 september 2017

Anta utmaningen för en rolig helg,
packa ryggsäcken och kom!

Kruthornet och Scouternas Natt

En perfekt start på terminen för att svetsa samman rådspatrullen, utmanar-, rover- eller ledar-laget och få möjlighet att pröva era scoutkunskaper.

Datum: 23-24 september 2017

Tid: Lördag förmiddag – söndag kl 14.30-tiden

Plats: Lida

Startavgift:

Sista anmälningsdag:

Regler:  Klicka här >> för att komma till regler för Scouternas Natt och Kruthornet

Övrigt: PM med mer detaljerad information för tävlingen mejlas ut till alla anmälda lag.

Tävlingens upplägg

Tävlingen startar på lördag förmiddagen med dagkontroller som ligger längst en hajk-slinga. Det blir uppehåll i tävlingen för middag och förläggning. Tävlingen fortsätter sedan med en kvällsslinga med kontroller och en nattorientering. Vi avslutar på söndag förmiddag med en större kontroll och med prisutdelning vid 14.30-tiden.

Vilka får tävla?

Tävlingen är öppen för alla scouter från alla distrikten som passar in i någon av nedanstående klasser:

Kruthornet
I Kruthornet tävlar utmanarscouter och roverscouter tillsammans. Laget ska bestå av 3-8 deltagare.

Silverugglan
För rådspatruller, som består av 4-8 äventyrare och 1-2 ledare. Varje äventyrarscout-avdelning får ställa upp med en patrull.

Hajkbenet
I Hajkbenet tävlar utmanarscouter i lag bestående av 4-8 utmanare. Varje utmanarscoutlag får ställa upp med flera lag i Hajkbenet.

Guldkryckan
Guldkryckan är tävlingen för roverscouter och scoutledare, laget ska ha 4-8 medlemmar. Guldkryckan är även öppen för mixade lag med yngre deltagare än roverscouter, som har rätt att tävla i antingen Silverugglan eller Hajkbenet. Här kan ni delta om ni har svårt att få ihop till de två andra klasserna och vill slå ihop lag.

scouternasnatt@scoutkansliet.se