Hjärnmarschen

Tack för ett fantastiskt vandringsevent och insamling!

Vi i distriktet ville skapa ett återkommande event på hösten där scouter i hela Roslagen samlas för att göra något gemensamt. Vi skapade Hjärnmarschen.

Ett lokalt engagemang dels med syftet att umgås och ev marknadsföra scouterna och dels samla pengar till något gott ändamål. Först ut var Hjärnfonden.

De insamlade pengarna ska nu sättas in på
distriktets PostGiro 21 59 49-9
(senast 11/10.)

Distriktet kommer att räkna ihop pengarna och skicka dem oavkortat till Hjärnfonden.

RS-/senorscoutla?gret Boomerang pa? Va?ssaro? 2008. Bilderna fa?r endast anva?ndas i sammangang som ro?r scouting. FotoGraf ska anges. Foto: Magnus Fro?derberg

Foto: Magnus Fröderberg

Våra två lyktor, Norrskens-lyktan och Söderskens-lyktan vandrade från norr och söder genom vårt distrikt och möttes upp för en avslutningsceremoni vid Täby centrum under söndag eftermiddagen, dit alla var välkomna.

Bilder från Hjärnmarschen hittar ni på distriktets facebook-sida >>

Vandringen med insamling arrangerades av kåren på valfri plats, med valfri längd och valfri tid under helgen. Kårerna fick sälja vandringsbiljetter  för 40 kr/styck.

Utöver att lyktorna färdasdes genom distriktet, kunde kårerna arrangera egna aktiviteter i sitt närområde för att umgås, promenera och samla in pengar (tex genom att sälja vandringsbiljetter).

SYDSKENSLYKTAN
Kår Ordförande DAG
Lidingö-Brevik Catharina Stenermark Lördag 7 oktober
Lidingö-Bodal Marcus Jansson Lördag 7 oktober
Norra Lidingö Annika Elmér Lördag 7 oktober
Näsby Park Tobias Renström Söndag 8 oktober
Roslags Näsby Monika Lundell Söndag 8 oktober
Danderyd Patrik Frid Söndag 8 oktober – Avslutningscermoni
NORRSKENSLYKTAN
Kår Ordförande DAG
Österåker Anna Roslund Lördag 7 oktober
Waxholm Ingvar Åkerblad Lördag 7 oktober
Täby Kyrkby Per Nilsson Söndag 8 oktober
Viggbyholm Bo Olofzon Söndag 8 oktober – Avslutningscermoni

Tack för att ni var med!

Scouthälsningar från Roslagens Distrikt

För info mm.
Theresa Åstrand 0704-545352
Marcus Jansson 070-9688284
Mail: Theresa.astrand@hotmail.se

hjärnmarschen

Bifogat finns en del information:

1)      Hur går det till ”Hjärnmarschen info till KO”

2)      Förslag på Affisch som ni får använda hur ni vill

3)      Lidingös tre kårers ide på hur de ska göra aktiveten kring vandring. Bifogat för att ge inspiration.