The Danish Challenge

DK challenge

Till dig som är scout i Roslagens scoutdistrikt,
Åland samt Nacka Sjö.

Detta är ett exklusivt arrangemang
för dig som var äventyrarscout sommaren 2016

I samband med distriktslägret på Åland 2016 skapades en arrangemangsgrupp som nu vill erbjuda Dig och dina scoutkompisar en chansen att följa med till Danmark på ett riktigt scoutäventyr:

The Danish Challenge!

Det här är ett arrangemang som erbjuder dig internationella utvecklande scoutupplevelser som stärker dig som person.

När:
24-26 mars 2017.

Vem:
Scouter födda 2001-2003 från Roslagens scoutdistrikt, Nacka sjöscoutkår, Ålands scoutdistrikt samt Danmarks scouter.

Var:
I Regstrup, ca en timmes restid från Köpenhamn i Danmark.

Resa:
Vi kommer att resa med flyg från Arlanda den 24 mars 17:10 till Köpenhamn. Samling 15:00 på Arlanda terminal 5. Vi kommer att vara tillbaka på Arlanda den 26 mars klockan 18:00.

Program:
Tillsammans med de danska scouterna har vi utarbetat ett äventyrligt program som är både utmanande och upplevelserikt. Under det första dygnet kommer vi att vistas och slå läger i den danska naturen.

Då detta arrangemang även är ett socialt arrangemang med betoning på kamratskap kommer helgen att avrundas med en trevlig tillställning.

När alla anmälningar är inne kommer vi att bjuda in alla deltagande till en förträff.

Kostnad och anmälan:
Anmälan till hajken är nu stängd!

I samband med anmälan så ska deltagaravgiften på 1650 kr per person, betalas in på Roslagens scoutdistrikts pg-konto 21 59 49-9. Vi vill ha din anmälan senast 30:e januari.

Antal platser:
Vi kommer endast att erbjuda 20 platser till detta arrangemang. Platserna fördelas enligt först till kvarn principen.

Frågor?

Maila: dkchallenge@scoutkansliet.se

Vi ses i Danmark i mars!