Gå med Regnbågsscouterna i Stockholm Pride!

På lördag kan du gå med i Stockholm pride som scout!   NU GÖR VI SKILLNAD! Årets tema är ”Vem bestämmer?” och både du och jag kan ta ett beslut att visa vad vi står för, allas rätt till att Läs mer »

Snart är Ting, höstens maffigaste evenemang för utmanare

På Ting kan ni träffa gamla och nya vänner för livet, samt ha förmågan att påverka det kommande utmanaråret.Ting är USCAU:s årsmöte. Där har du som utmanarscout möjligheten att påverka den framtida verksamheten för oss utmanare. Det kan du göra på Läs mer »

Distriktslägret ”Sjö för Alla” släpper egna frimärken och vykort!

Nu når vi ut till resten av världen: ”Sjö för alla” har egna vykort och frimärken! Visst är det härligt att få ett riktigt handskrivet vykort/brev?     Vill du hålla dig uppdaterad om distriktslägret kan du läsa mer på Läs mer »

Bilder från period 1 på Vässarö

Undrar du vad som hände under första perioden på Vässarö, eller vill du drömma dig tillbaka till midsommar och de fina dagarna under början på sommaren?   Ta en titt på bildspelet med bilder från Vässarö under period 1 2016 Läs mer »

Boomerang 2016 – Lägret som har allt – ALLTid

Tre gånger tidigare har utmanarscouter från hela Sverige samlats på Vässarö för att uppleva en spännande vecka tillsammans, och sommaren 2016 är det dags igen. Närmare bestämt  från lördag den 30 juli till fredag den 5 augusti. Boomerang är lägret som kommer Läs mer »